Tijdens een stedentrip naar Londen kom je ogen maar vooral ook tijd tekort. Als je zoveel mogelijk wilt zien en beleven tenminste… Want de stad telt immers zo’n 60 topattracties en bezienswaardigheden! Gelukkig is de Britse hoofdstad erg gemakkelijk te bereizen en doe je die gemiste attracties gewoon tijdens een volgende 1- of meerdaagse citytrip.

En als dat er de eerste tijd niet van komt, dan kan je alvast wat voorpret kweken door op zoek te gaan naar mooie video’s over Londen. Zo kwamen wij deze leuke beelden tegen die in de Coca-Cola London Eye gemaakt zijn. Geniet thuis van de prachtige Londense skyline in deze video!

Overigens duurt een gemiddeld ritje met de Coca-Cola London Eye zo’n 30 minuten. Tel je daar ook nog eens de wachtrij bij de ticketverkoop bij op, dan ben je zo een uur verder 🙁 Met de London Pass sla je die wachtrij echter lekker over, want je hoeft niet te betalen! 😀 En bij de drukste attracties in Londen krijg je toegang middels een ‘fast track’, je mag dan ‘eerlijk voordringen’.