Regel zelf jouw dagtrip of stedentrip naar Londen! Pak de trein, bus of het vliegtuig en boek eventueel een hotel

Londen aanbiedingen

Laagste prijsgarantie bij Vliegtickets.nl

Altijd vliegen tegen de laagste prijs? Dat kan bij Vliegtickets.nl. Zij hanteren namelijk de laagste prijsgarantie. Heen- en terug vliegen tegen de allerlaagste prijs.

Lees meer

Londen Pass bestellenGratis toegang tot attracties en bezienswaardigheden

Bestel de Londen Pass en ontvang gratis toegang tot tientallen musea, attracties en bezienswaardigheden. Maak bovendien onbeperkt gebruik van de rode bussen.

Lees meer

Westbridge Hotel ****

Populair hotel met een centrale ligging. Wordt door toeristen gewaardeerd omwille van het vriendelijke personeel, de schone kamers, de prachtige locatie en het uitgebreide ontbijtbuffet.

Lees meer

Goedkope busreis LondenMeerdaagse stedentrip v.a. 159

Geniet van een meerdaagse stedentrip naar Londen. Kies uit een drie, vier of vijf-daagse vakantie in de Engelse hoofdstad. Inclusief hotel en ontbijtbuffet.

Lees meer

 

Reizen naar Londen kan op diverse manieren. Via Nederland is het mogelijk om een directe oversteek te maken met de boot, het vliegtuig en de trein. Je bent dus niet altijd gebonden aan een vaste manier om naar Londen te reizen. Dit betekent ook dat er meerdere aanbieders een aanbiedingen te vinden zijn. Het is vanzelfsprekend dat iedere reisoptie zijn eigen voor- en nadelen heeft. Lees hieronder kort over alle mogelijkheden of vergelijk direct vliegtickets en vind een hotel dat bij jou past.

Reizen met de trein

Met de trein naar Londen is een populaire manier van reizen. Niet alleen zijn de reistijden goed te doen; de treinen zijn tegenwoordig ook zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Stap in zonder lange wachtrijen, neem een koffer mee en laat je bedienen door de railcatering, terwijl de Eurostar met ruim 320 km/h naar Londen scheurt. Treintickets van Amsterdam naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf €59,-.

Reizen met het vliegtuig

Makkelijk en comfortabel: reizen met het vliegtuig. Binnen een uur vlieg je van Amsterdam Schiphol Airport naar hartje Londen. Vanwege deze korte afstand zijn vliegtickets vaak niet duur en gaan er dagelijks meerdere vluchten. Het vliegveld ligt aan het randje van de Engelse hoofdstad waardoor je snel kan inchecken bij het hotel en direct de stad in kan. Bekijk alle aanbiedingen en mogelijkheden op onze actiepagina.

Met de boot naar Londen

Tot slot is het ook mogelijk om met de boot de oversteek te maken. Binnen Nederland is dat mogelijk vanaf drie locaties: IJmuiden, Rotterdam en Hoek van Holland. De boot meert aan in Harwich, Hull of Newcastle. Vanuit alle drie de steden is het vervolgens mogelijk om per trein de reis naar Londen voort te zetten. Het voordeel van de boot naar Londen is het feit dat je, tegen betaling, je eigen auto kan meenemen. Zo ben je aan de overkant niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct een ticket