Tijdens je stedentrip naar Londen een auto, fiets of misschien wel appartement huren? Via deze pagina lees je meer over de mogelijkheden tot het huren van diverse middelen.

Fiets huren in Londen

Wanneer je in Londen bent en liever geen gebruikmaakt van het openbaar vervoer, dan is fietsen een prima alternatief. In de stad zijn er genoeg mogelijkheden om een fiets te huren of zelfs per Segway door de stad te touren. Fietsen zijn in sommige gevallen op meerdere locaties in te leveren.

Lees ook: Alles over het vinden van de beste transfer.

Auto huren in Londen

Vanaf het vliegveld met de auto naar je accommodatie in hartje Londen en vervolgens de stad in. Ideaal! Je bepaalt zelf waar en wanneer je vertrekt en hoeft niet met je aankopen te sjouwen. Een mooi pluspunt is dat het huren van een auto je de mogelijkheid geeft om ook steden als Manchester, Reading, Watford of het prachtige Canvey Island te bezoeken. Overigens beschikken de meeste hotels in Londen over een eigen parkeerplaats. Deze kan vaak kosteloos worden gebruikt voor gasten. Kortom: het huren van een auto geeft je enorm veel vrijheid.

Appartement huren

Ga je studeren in Londen, verblijf je voor je werk in de stad of heb je simpelweg een leuke stedentrip geboekt? Een appartement huren kan dan de perfecte uitkomst zijn. Hoewel het niet altijd de luxe heeft van een hotel, de faciliteiten en de service, is het wel veel goedkoper. Je bepaalt zelf hoe duur je verblijf wordt, of je buiten de deur eet of gewoon lekker op de bank. Door een appartement te huren in Londen kan je zelfs langer verblijven dan wanneer je een dure hotelkamer zou boeken.