Bekijk direct de scherpste aanbiedingen

Londen aanbiedingen

Met het vliegtuig naar Londen blijft een populaire optie. Veel bezoekers kiezen ervoor alleen vliegtickets naar Londen te bestellen en in de Engelse hoofdstad zelf op zoek te gaan naar een hotel. In de stad zelf is het namelijk vrij gemakkelijk om voor een paar nachten een hotel te regelen. Hotelketens hebben buiten vakantieperiodes namelijk altijd wel kamers beschikbaar. Vlieg je in het hoogseizoen, dan adviseren wij om vooraf alvast een kamer voor een of meerdere nachten te boeken. Op die manier behoud je de regie over je last minute stedentrip naar Londen.

Goedkoop naar Londen

Bij het boeken van vliegtickets is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal belangrijke punten. Er zijn namelijk tal van aanbieders en het prijs verschil is vaak erg groot. Last minute vliegtickets naar Londen zijn vaak het goedkoopst. Luchtvaartmaatschappijen proberen namelijk op het laatste moment de laatste stoelen in het vliegtuig te vullen. Ook wanneer dit betekent dat een vliegticket slechts een paar tientjes moet kosten. Vergelijk daarom altijd vliegtickets met elkaar. Wil je liever verzekerd zijn van een vlucht in een bepaalde periode? Boek dan ruim van tevoren de vliegtickets en pas daarna het hotel.

Wil je verzekerd zijn van de laagsteprijsgarantie, boek dan je vliegtickets bij Vliegtickets.nl. Zij hanteren namelijk de laagste prijsgarantie op al hun vluchten. Zij kunnen namelijk in het reserveringssysteem van alle vliegmaatschappijen kijken en op die manier het laagste tarief aanbieden. Daarnaast kopen zij vliegtickets groots in en kunnen hierdoor exclusieve vliegtarieven aanbieden. Blijk je achteraf elders een lager vliegtarief te zien, dan wordt het prijsverschil terugbetaald en ontvang je een €25,- voucher voor je volgende bestelling.

Schiphol – Londen vliegen

Van Amsterdam Schiphol naar Londen vliegen is de meest gekozen vliegroute. Niet alleen omdat Amsterdam vrij centraal ligt, maar vooral vanwege het aantal vluchten dat dagelijks de oversteek maakt naar de Engelse hoofdstad. Hierdoor is de kans op goedkope vliegtickets naar Londen vanaf Amsterdam vrij klein. De goedkoopste vliegtickets vanuit Nederland naar Londen zijn vaak vanaf Eindhoven of Rotterdam. De vluchtprijs is vanaf deze vliegvelden vaak rond de €40 euro per persoon. Uiteraard is dit ook afhankelijk van de periode waarin je vliegt, maar dit is wel een groot verschil met Amsterdam. De gemiddelde prijs ligt daar rond de €170,- per ticket. Tot slot adviseren wij om altijd te kiezen voor een tweede klas ticket. De vlucht duurt immers maar een kleine 45 minuten.

Wanneer Eindhoven of Rotterdam te ver is, dan kan je er ook voor kiezen om met de trein naar het vliegveld te reizen. Via websites als Actievandedag.nl kan je daar goedkope treinkaartjes naar het vliegveld bestellen. Twee keer een enkele reis kost slechts €24 per setje en is al snel goedkoper dan een taxi. Bovendien bespaar je aanzienlijk op reis- en parkeerkosten.

Vlucht en hotel Londen

Wanneer je kiest voor een 3-daagse stedentrip naar Londen dan is het handig om van tevoren een vlucht en hotel te boeken. Op die manier kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Alle vliegticket Londen aanbieders op deze pagina zijn uiterst zorgvuldig samengesteld. We hebben ze geselecteerd op prijs, kwaliteit en beschikbaarheid. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een vlucht en hotel in een bestelling te boeken. Op die manier profiteer je van de beste prijs en is je gehele stedentrip direct geregeld. Liever ook vervoer in de hoofdstad zelf? Kies dan voor de optie vlucht + hotel + auto.

Tip: bespaar extra door vlucht + hotel te combineren